Rode uien met balsamico en tijm

  • 4 personen
  • 40 min
  • waardering 7,8
  • Bijgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 flinke rode uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • blad van 2 takjes tijm

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Pel de uien en snijd ze in vieren. Leg ze op een flink stuk aluminiumfolie. Besprenkel ze met olie en azijn en strooi de tijm erover.

Maak de folie aan de bovenkant goed dicht en leg het pakketje 30 minuten in de oven.

Neem de uien uit de oven, druppel wat van het vocht erover en laat ze afkoelen.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Kookboek

Het recept 'Rode uien met balsamico en tijm' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Italië

diverse auteurs

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta's, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak... lees verder

© Inmerc

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Uien recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!