Zuurkool met zalm

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 8
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 8 plakjes zalm
  • 100 g zuurkool, uitgelekt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje)
  • 1 eetlepel fijngehakte dille

Bereiden

Spreid de plakjes zalm uit. Snijd de zuurkool fijn. Roer in een kom de crème fraîche, mierikswortel en dille door elkaar. Schep de zuurkool erdoor.

Schep de zuurkoolsalade op de zalm en rol de plakjes op. Leg op vier borden elk twee zalmrolletjes. Garneer met takjes dille.

Bron

Het recept 'Zuurkool met zalm' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: DenisFilm | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (15 stemmen)

Zuurkool recept tips

Reacties op dit recept

  • JoanLekker fris, bereidt met demi creme fraiche. Zuurkool was te veel van over. Geschikt als amuse als het kleiner is.

    reageren