Salade met tofu en komkommer

  • 1 persoon
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Chinees
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 eetlepel lichte sojasaus
  • 2 theelepels geroosterde-sesamolie
  • 225 stevige tofu, afgegoten en in blokjes gesneden
  • stukje komkommer van 5 cm, in de lengte in dunne linten gesneden
  • 1 lente-uitje, in heel dunne ringetjes
  • klein handje verse koriander, alleen de blaadjes

Bereiden

Roer de sojasaus en sesamolie in een kommetje door elkaar. Dep de tofu droog met keukenpapier.

Doe de komkommer in een ondiepe kom met de tofu, lente-ui en koriander. Besprenkel met de sojasausdressing.

Kookboek

Het recept 'Salade met tofu en komkommer' is afkomstig uit het kookboek...

Too good to share

Sam Stern

Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer gevarieerd eet en dat je slim inkoopt? In 'Too good to share' geeft Sam Stern je 130... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Tofu recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!