Klassieke koolsalade

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,8
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • ½ wittekool, in reepjes
  • 2 wortelen, in reepjes
  • 2 stengels bleekselderij, in kleine boogjes
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 appel, in kleine blokjes
  • 4 eetlepels light mayonaise
  • 100 ml ongezoete karnemelk
  • 2 eetlepels ahornstroop

Bereiden

Meng de fijngesneden groenten met de rozijnen en de appel.

Meng de mayonaise met de karnemelk en de ahornstroop. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Meng de dressing onder de koolsalade en laat minstens 4 uur trekken in de koelkast.

Kookboek

Het recept 'Klassieke koolsalade' is afkomstig uit het kookboek...

Weight Watchers

diverse auteurs

'Weight Watchers' bevat maar liefst 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van hapjes tot desserts. Van rode-uiensoep met geitenkaas en gevulde... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (17 stemmen)

Koolsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!