Spinaziesalade met feta en cashewnoten

Spinaziesalade met feta en cashewnoten
  • 4
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 10
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.4
    obv 11 waarderingen
  • Voorgerecht
  • Vegetarisch
  • Overige keukens

Ingrediënten

  • 100 g feta, in blokjes
  • 200 g bladspinazie, gewassen en goed droog geschud
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 4 eetlepels yoghurtdressing
  • 2 hardgekookte eieren, gepeld, in partjes
  • 50 g cashewnoten, grof gehakt

Bereiden

Doe de feta bij de spinazie. Meng de sjalot erdoor.

Maak de salade aan met de yoghurtdressing en breng op smaak met zout en peper.

Garneer de salade met de partjes ei en de cashewnoten.

Kookboek

Het recept 'Spinaziesalade met feta en cashewnoten' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Het gouden salade boek van Hans den Engelsen

Het gouden salade boek

Een smakelijke maaltijd valt of staat bij een goede salade, en daarnaast kunnen salades ook uitstekend op zich worden geserveerd - zeker wanneer ze zo lekker... lees verder

© De Lantaarn.

reacties op dit recept

  • stela Lekker.
    reageren
  • henk Met die eieren eet je wel heel jonge kippetjes op! Vegetarisch? Nou nee dus! Wat een onzin. Gewoon lekker dus!
    reageren

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken