Spinaziesalade met gerookte zalm en gebakken ei

Spinaziesalade met gerookte zalm en gebakken ei
  • 4
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 15
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.9
    obv 14 waarderingen
  • Hoofdgerecht
  • Vis
  • Hollands

Ingrediënten

  • 4 flinke handen gewassen spinazie
  • 200 g gerookte zalm, in reepjes
  • 4 eieren
  • olijfolie
  • bieslook, of andere verse kruiden

Bereiden

Verdeel de spinazie over vier borden. Verdeel de zalmreepjes over de spinazie.

Bak de eieren aan één kant in wat olie. Zorg dat het wit gestold is, maar de dooier nog vloeibaar.

Druppel wat olijfolie over de salade. Leg op ieder bord een gebakken ei.

Bestrooi met wat geknipte bieslook of andere verse kruiden en maal zout en peper over de salade.

Kookboek

Het recept 'Spinaziesalade met gerookte zalm en gebakken ei' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Outdoor Cooking van Lotje Deelman

Outdoor Cooking

Buiten eten is het lekkerste dat er bestaat. Aan het einde van een warme dag spaghetti met zeevruchten eten voor je tent, terwijl de zon nog nagloeit op je wangen... lees verder

© Terra Lannoo. Beeld: Thomas Pelgrom

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken