![](/i/recepten/kookboeken/2009/antipasti-caplan/tonijnsalade-aardappelen-500.jpg)
Tonijnsalade met aardappelen
- 12 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Voorgerecht
- Italiaans
- Vis
Ingrediënten
- 400 g nieuwe aardappelen, gekookt en in stukjes
- 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
- 3 eieren, gekookt en in vieren
- 1-2 eetlepels kappertjes, fijngehakt
- 10 ansjovisfilets, fijngehakt
- 5 augurkjes, fijngehakt
- 100 g zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt
- het sap van 1 citroen
- 4-5 eetlepels olijfolie
Bereiden
Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Laat de tonijnsalade minstens 1 uur in de koelkast staan voor u hem opdient.
Kookboek
Het recept 'Tonijnsalade met aardappelen' is afkomstig uit het kookboek...
![](/i/books/2009/cover-antipasti-caplan-kl.jpg)
Antipasti!
Eke Mariën
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de... lees verder
© Caplan Books