Pesto met geroosterde paprika en cayennepeper

  • 1 portie
  • 5 min
  • waardering 7,6
  • Sauzen / dips
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 60 g pijnboompitten, geroosterd
  • 2 teentjes knoflook
  • 225 g geroosterde rode paprika’s uit een pot, uitgelekt
  • ¼ tot ½ theelepel cayennepeper
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 20 g zachte geitenkaas (desgewenst)
  • zout en peper naar smaak

Bereiden

Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en draai tot de pesto de gewenste consistentie heeft.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Pesto met geroosterde paprika en cayennepeper' is afkomstig uit het kookboek...

Pesto!

Joshua Clever

Wat is er simpeler dan een pesto maken? Verse kruiden, wat noten, olijfolie, een vijzel en stamper of een keukenmachine en de klus is klaar. Iedereen kan in een... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Pesto recept tips

Reacties op dit recept

  • gPesto maken is inderdaad niet zo moeilijk, en het is zo heerlijk.

    reageren