Pesto!

Wat is er simpeler dan een pesto maken? Verse kruiden, wat noten, olijfolie, een vijzel en stamper of een keukenmachine en de klus is klaar. Iedereen kan in een oogwenk een heerlijk smeuïge en soepele pesto maken. Die kan hartig maar ook zoet zijn. Zoals dit boek laat zien, zijn de mogelijkheden ongekend. Zo maak je pesto's voor borrelhapjes, pasta, groenten en allerlei andere schotels.
AuteurJoshua Clever
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789073191822
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pesto met gember en zoete uien
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Pesto met rozemarijn, zongedroogde tomaten en sjalot
Vegetarisch, 5 min 7,0
-
Pesto met citroen, krulandijvie en walnoten
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Pesto met chocolade en cayennepeper
Vegetarisch, 5 min 8,0
-
Pesto met geroosterde paprika en cayennepeper
Vegetarisch, 5 min 8,0
Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
La Vita è Dolce
Letitia Clark
In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst 'La Vita è Dolce' van Letitia Clark: hét kookboek met de heerlijkste recepten voor Italiaanse zoetigheden. Het bevat recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten voor elke gelegenheid... bekijk 'La Vita è Dolce'
-
De Vegetarische Zilveren Lepel
diverse auteurs
'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en... bekijk 'De Vegetarische Zilveren Lepel'
-
Vegetalia
Luna Trapani
De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle... bekijk 'Vegetalia'
-
Made at home
Giorgio Locatelli
In 'Made at home' deelt de beroemde Italiaanse chef Giorgio Locatelli zijn privégerechten nu ook met jou, en schrijft hij uitgebreid over zijn vrouw, kinderen en andere familieleden, alsof hij een dierbare oom is die bij je thuis aan de keukentafel... bekijk 'Made at home'
-
De Zilveren Lepel - Classic
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Classic' biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek 'De Zilveren Lepel'. In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste... bekijk 'De Zilveren Lepel - Classic'
-
Big Mamma's Cucina Popolare
Big Mamma
'Big Mamma's Cucina Popolare' biedt meer dan 130 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma... bekijk 'Big Mamma's Cucina Popolare'
-
De smaken van Italië
Claudia Roden
De gerechten in 'De smaken van Italië' zijn eenvoudig, onverwacht, zalig en onweerstaanbaar - een combinatie van de keukens van het platteland, de boerenkeuken en de 'grote gerechten' van de adel... bekijk 'De smaken van Italië'
-
De bijbel van de Italiaanse keuken
Maud Moody, Nina Bogaerts & Leonardo Pacenti
In 'De bijbel van de Italiaanse keuken' laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen... bekijk 'De bijbel van de Italiaanse keuken'
-
Jamie kookt Italië
Jamie Oliver
Jamie Oliver keert met 'Jamie kookt Italië' terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. 'Jamie kookt Italië' bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk, no-nonsense... bekijk 'Jamie kookt Italië'
-
Mangiamo!
Antoinette Coops
In 'Mangiamo!' deelt Antoinette de lekkerste streekgerechten uit de Noord-Italiaanse Veneto en laat ze je uitgebreid proeven van la dolce vita. Geniet van bijzondere gnocchi van de almboerderij, verrassend gevulde pasta, stoofpotjes van verbazingwekkende... bekijk 'Mangiamo!'