Pesto met spinazie en walnoot

  • 1 portie
  • 10 min
  • waardering 7,9
  • Sauzen / dips
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g jonge spinazieblaadjes, schoongemaakt
  • 50 g walnootstukjes, geroosterd
  • 1 teentje knoflook, in vieren
  • 20 g grof geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels citroensap
  • 125 ml extra vergine olijfolie

Bereiden

Meng of pureer de spinazie, noten, knoflook, kaas en het sap in een blender tot een glad mengsel.

Voeg de olie met draaiende motor geleidelijk toe tot de pesto de gewenste dikte heeft.

Extra benodigd

Blender

Kookboek

Het recept 'Pesto met spinazie en walnoot' is afkomstig uit het kookboek...

Pasta

diverse auteurs

Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is... lees verder

© De Lantaarn

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Pesto recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!