Gebakken banaan met marshmallows en chocolade

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,5
  • Nagerecht
  • Amerikaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 161 kcal

Ingrediënten

  • 4 kleine bananen
  • 2 theelepels pindakaas
  • 1 eetlepel minimarshmallows
  • 30 g pure chocolade (70% cacao), in stukjes gebroken

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220 °C / gasstand 7, of de hoogste stand.

Maak met een scherp mes in elke banaan overlangs een inkeping en duw de schil een beetje open. Besmeer de bananen met pindakaas en leg er de marshmallows en chocoladestukjes op.

Wikkel de bananen stevig in aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat. Schuif ze in de oven en bak 12 minuten, of tot de banaan en de vulling zacht en smeuïg zijn. Serveer meteen.

Extra benodigd

Aluminiumfolie

Kookboek

Het recept 'Gebakken banaan met marshmallows en chocolade' is afkomstig uit het kookboek...

Skinny weeks & wicked weekends

Gizzy Erskine

Dit nieuwe boek van de succesvolle Gizzi staat vol met fantastische en smaakvolle gerechten voor levensgenieters die graag in vorm willen blijven. Het idee is heel... lees verder

© Van Dishoeck

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Banaan toetjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!