Gebakken banaan met marshmallows en chocolade
- 2 personen
- 20 min
- waardering 7,5
- Nagerecht
- Amerikaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 161 kcal
Ingrediënten
- 4 kleine bananen
- 2 theelepels pindakaas
- 1 eetlepel minimarshmallows
- 30 g pure chocolade (70% cacao), in stukjes gebroken
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220 °C / gasstand 7, of de hoogste stand.
Maak met een scherp mes in elke banaan overlangs een inkeping en duw de schil een beetje open. Besmeer de bananen met pindakaas en leg er de marshmallows en chocoladestukjes op.
Wikkel de bananen stevig in aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat. Schuif ze in de oven en bak 12 minuten, of tot de banaan en de vulling zacht en smeuïg zijn. Serveer meteen.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Kookboek
Het recept 'Gebakken banaan met marshmallows en chocolade' is afkomstig uit het kookboek...
Skinny weeks & wicked weekends
Gizzy Erskine
Dit nieuwe boek van de succesvolle Gizzi staat vol met fantastische en smaakvolle gerechten voor levensgenieters die graag in vorm willen blijven. Het idee is heel... lees verder
© Van Dishoeck