Griekse yoghurt met pistachenoten en gedroogde abrikozen
- 6 personen
- 10 min
- waardering 8,2
- Nagerecht
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 200 g Griekse yoghurt
- 150 g zachte gedroogde abrikozen, in kleine stukjes
- 1 koffielepel geraspte schil van roze grapefruit, fijngesneden
- 4 eetlepels vloeibare honing
- 50 g gepelde, ongezouten pistachenoten, fijngehakt
Bereiden
Klop de yoghurt tot hij smeuïg is. Vermeng de abrikozen, de grapefruitschil en de honing.
Verdeel het van abrikozenmengsel over de bodems van zes glazens. Bedek met de yoghurt en bestrooi met pistachenoten.
Kookboek
Het recept 'Griekse yoghurt met pistachenoten en gedroogde abrikozen' is afkomstig uit het kookboek...
Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren
Malika Hamza & Martine Fallon
Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes... lees verder
© Uitgeverij Lannoo