Griekse yoghurt met pistachenoten en gedroogde abrikozen

  • 6 personen
  • 10 min
  • waardering 8,2
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g Griekse yoghurt
  • 150 g zachte gedroogde abrikozen, in kleine stukjes
  • 1 koffielepel geraspte schil van roze grapefruit, fijngesneden
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 50 g gepelde, ongezouten pistachenoten, fijngehakt

Bereiden

Klop de yoghurt tot hij smeuïg is. Vermeng de abrikozen, de grapefruitschil en de honing.

Verdeel het van abrikozenmengsel over de bodems van zes glazens. Bedek met de yoghurt en bestrooi met pistachenoten.

Kookboek

Het recept 'Griekse yoghurt met pistachenoten en gedroogde abrikozen' is afkomstig uit het kookboek...

Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren

Malika Hamza & Martine Fallon

Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Griekse yoghurt recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!