Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren

Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes zijn niet langer een modeverschijnsel of een hype, maar veeleer een 'manier van eten'. In dit boek vind je tientallen verrukkelijke recepten, esthetisch en origineel: van de pikante venkelsoep met gedroogde algen tot de rozen- en granaatappelsorbet tot de tompoes van geroosterde groenten en de tartaar van tonijn met venkel en limoen...

AuteurMalika Hamza & Martine Fallon

UitgeverijUitgeverij Lannoo

  • Paperback
  • 96 pagina's
  • ISBN 9789020991598

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo

  • Sharon gaat lokaal

    Sharon de Miranda

    Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediënten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Met deze 85 toprecepten van tv-kok Sharon de Miranda tover je in een handomdraai de meest fantastische maaltijden op tafel... bekijk 'Sharon gaat lokaal'

  • Happy Moments

    Sofie Dumont

    In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt... bekijk 'Happy Moments'

  • Helen kookt elke dag

    Helen Verhelst

    In dit boek deelt Helen Verhelst meer 60 van haar heerlijkste recepten. Geen moeilijke, ingewikkelde gerechten met honderd ingrediënten, maar recepten die snel te bereiden zijn. Noem het 'koken zonder al te veel gedoe'... bekijk 'Helen kookt elke dag'

  • Het Burger Boek

    Martin Kintrup

    'Het Burger Boek' presenteert de veelzijdige wereld van burgers. Het bundelt alles wat de moeite waard is om te weten, en alle tips en tricks om de perfecte burger te bereiden. Martin Kintrup heeft een bouwpakket klaar waarmee elke burgerleek zijn eigen burger... bekijk 'Het Burger Boek'

  • #Happyfood

    Laura Joosten

    Klinisch psychologe Laura Joosten onderzocht de invloed van eten op het mentale welzijn. In #Happyfood bundelt ze haar bevindingen rond voedingspsychologie, emotie-eten en veel meer. Je krijgt een toegankelijke wetenschappelijk uitleg... bekijk '#Happyfood'

  • Eat this fish

    Hendrik en Kamiel Buysse

    Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele, eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee... bekijk 'Eat this fish'

  • De Thaise keuken van Boo Raan

    Dokkoon Kapueak

    Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren. In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediënten... bekijk 'De Thaise keuken van Boo Raan'

  • Het oven kookboek

    Claudia Allemeersch

    In 'Het oven kookboek' geeft Vlaanderens bekendste hobbykok Claudia Allemeersch meer dan tweehonderd recepten om niet alleen met de AGA, maar ook met de traditionele oven te bereiden, van basisgerechten en ovenschotels tot feestelijke menu's... bekijk 'Het oven kookboek'

  • Zot van koken 2

    Loïc Van Impe

    Wat kun je verwachten in dit tweede deel? Amuseer je met snelle recepten, makkelijke recepten, ingewikkelde recepten, een noedelsoep waarvoor je 3 dagen nodig hebt om ze te maken. Speel met zoet, zout, vegetarisch, vegan. Met lekker eten... bekijk 'Zot van koken 2'

  • Bikinibody

    Jill Cnudde

    In 'Bikinibody' geeft Jill Cnudde je al haar tips & tricks om in 21 dagen naar een gezonder en fitter lichaam te gaan. De recepten zijn overheerlijk en bovendien gemakkelijk te bereiden, de oefeningen kun je easy peasy thuis op een matje doen... bekijk 'Bikinibody'