Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 8
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 komkommer
  • 50 g pijnboompitten
  • 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 2 pakjes (100 g) gerookte zalm
  • 4 eetlepels groene pesto

Bereiden

Verwarm de wraps heel even in de koekenpan of in de oven.

Schil de komkommer en schaaf hem (met een kaasschaaf) in lange repen.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.

Besmeer de wraps met een dikke laag Boursin en leg de gerookte zalm, de komkommer, de pijnboompitten en een eetlepel pesto erop. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers.

Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes. Lekker als lunchgerecht of als hapje.

Extra benodigd

Cocktailprikkers

Bron

Het recept 'Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (21 stemmen)

Wraps recept tips

Reacties op dit recept

  • TruusWaarheen met de komkommer???

    • LampieStaat erbij... in lange repen op de zalm.

    reageren

  • EmmyTruus wat bedoel je precies?

    reageren

  • KimHoelang duurt het om te maken?

    • PetraDat staat toch bovenaan naast het recept! Goed lezen is ook een vak voor de meeste mensen geloof ik.

    • BarbHoe lang kan het sowieso duren om zoiets eenvoudigs te maken.

    reageren

  • annieKan je dit een avond van tevoren klaarmaken? In de plasticfolie rollen?

    • BrunoJe kan dit en ander bereid voedsel met plasticfolie gekoeld tot 48 uur bewaren. Veel kookplezier, Bruno

    reageren

  • FeeKunnen de pijnboompitten ook niet-geroosterd erop? Wel super leuk recept.

    • feeo sorry, je kunt ook gewoon geroosterde pijnboompitten in de winkel kopen.

    reageren