Goulash met rund- en varkensvlees

  • 4 personen
  • 75 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vlees

Ingrediënten

  • 4 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 20 g boter
  • 400 g mager rundvlees, in blokjes
  • 200 g mager varkensvlees, in blokjes
  • gedroogde marjolein (majoraan)
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • 500 ml magere vleesbouillon
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 2 gele paprika's, in reepjes
  • 500 g aardappelen
  • 30 g bloem

Bereiden

Fruit de uien en de knoflook in de boter. Doe er het vlees bij en kruid met zout, peper, marjolein en paprikapoeder.

Schenk er de bouillon bij en laat 1 uur sudderen onder een deksel op een zacht vuur.

Doe de groenten en aardappelen bij de goulash en strooi er de bloem over. Roer goed door en laat alles nog eens 20 minuten sudderen.

Breng eventueel op smaak met wat extra peper en paprikapoeder.

Kookboek

Het recept 'Goulash met rund- en varkensvlees' is afkomstig uit het kookboek...

Omdat het werkt!

diverse auteurs

In dit boek kom je te weten waarom en hoe onze omgeving je hersenen voortdurend aanspoort om meer te eten dan je nodig hebt. En we geven je maar liefst... lees verder

© Terra Lannoo

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Goulash recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!