Bersama

De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende laksa ayam (kokos-kippensoep) in de hand. Maak na 'Basisboek Indonesisch' wederom kennis met de Indische keuken van Francis Kuijk. Met gerechten waar je herkenning in zal vinden, zoals babi guling (varkensrollade) of sup buntut (ossenstaartsoep). Maar ook meer vegetarische opties, omdat deze keuken zich daar zo mooi voor leent, meer hartverwarmende comfortfoodrecepten en uitgebreide instructies om zelf een kue tampah (snackmand) te maken. Delen en samen eten is waar het in de Indische keuken om draait en in 'Bersama' neemt Francis je mee in haar keuken.

AuteurFrancis Kuijk

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 272 pagina's
  • ISBN 9789461432414

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Indonesische keuken