Basisboek Indonesisch

Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. Bovendien geeft zij in 'Basisboek Indonesisch' goede informatie over ingrediënten - waar ze te kopen en hoe ze te bereiden en bewaren -, bijzonder keukengerei en handige technieken om zelf aan de slag te gaan. In dit boek staan recepten voor doordeweekse maaltijden, zoals de bekende rendang (pittige runderstoof), verschillende satés, roerbakgerechten (inclusief vegetarische varianten) en soto (smaakvolle en aromatische kippensoep). Je zal ook recepten aantreffen voor smaakmakers, bijgerechten en voor zoete en hartige hapjes, variërend van loempia's en pangsit tot spekkoek en de koekjes kue kuping gajah (olifantenoortjes). En natuurlijk is een Indonesisch kookboek niet compleet zonder tips en menusuggesties voor de Indonesische rijsttafel.

AuteurFrancis Kuijk

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 336 pagina's
  • ISBN 9789461432087

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Indonesische keuken