Stomen, mandjes vol smaak
Een heerlijke verzameling individuele stoommandjes, om zo op tafel te zetten en als bord te gebruiken. Zet gewoon uw ingrediënten klaar, combineer ze met elkaar en vul er de stoommanden mee. Op een pan kokend water zetten en het stomen kan beginnen. Zo maakt u tong met chorizo en witte bonen, zeebaars met wintergroenten, kalfsvleesrolletjes met boleten en nog veel meer lekkers, dan natuurlijk een fijn sausje erbij zoals paprikasaus, citroensaus of oosterse saus. Gegarandeerd feest aan de tafel!
AuteurSandra Mahut
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789461430458
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Varkenshaas met kastanjes en zuidvruchten
Vlees, 20 min 8,0
-
Kalkoenrolletjes met bacon en ricotta
Gevogelte, 25 min 8,0
-
Tongrolletjes met witte kool en bloemkool
Vis, 35 min 8,0
-
Groene kool pakketjes met gerookte schelvis en rode-bessensaus
Vis, 50 min 8,0
-
Doradefilet met wortel- en courgetterolletjes
Vis, 35 min 8,0
Alle Kookboeken over stomen
-
Stomen, mandjes vol smaak
Sandra Mahut
Een heerlijke verzameling individuele stoommandjes, om zo op tafel te zetten en als bord te gebruiken. Zet gewoon uw ingrediënten klaar, combineer ze met elkaar en vul er de stoommanden... bekijk 'Stomen, mandjes vol smaak'
-
Het stomen boek
Jean-Charles Karmann
Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn... bekijk 'Het stomen boek'
-
Koken met stoom
Hélène Matze
Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eet... bekijk 'Koken met stoom'
-
Stoomkoken voor iedereen
Karin Verhelst
'Stoomkoken voor iedereen' is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar... bekijk 'Stoomkoken voor iedereen'