Honestly Healthy
Aan de hand van dit kookboek vol eenvoudige recepten (meer dan 100) met een neutrale pH-waarde leer je alles over gezond en gebalanceerd alkalisch eten. Wat je nodig hebt en wat je met een alkalisch eetpatroon bereikt, is een goede balans tussen drie soorten voedingsstoffen - koolhydraten, eiwitten en vetten in hun puurste en natuurlijkste vorm -, die bij jou als persoon past en die ervoor zorgt dat je dagelijks alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt die onontbeerlijk zijn voor herstel, opbouw en energieproductie. Natasha Corrett en Vicki Edgson geven tips en informatie over voedingswaarde en alkaline. Gerechten als artisjokharten met feta, venkel-peersoep of bananen-praline-ijs zijn allemaal even vol van smaak en maken het je wel héél gemakkelijk om gezond te blijven eten!
AuteurNatasha Corrett & Vicki Edgson
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 192 pagina's
- ISBN 9789023014058
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Spaghetti carbonara met doperwtjes en tuinbonen
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Compleet Engels ontbijt (full English breakfast)
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Spaanse aardappeltortilla met paprika en dille
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Aubergine met cashewnotenpesto en tomatentabouleh
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Venkelsoep met peer
Vegetarisch, 55 min 6,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Superfit
Fern Green
Wil jij sterker en fitter worden? Of weten welke gerechten je het best vóór of juist ná je work-out kunt eten? In 'Superfit', hét kookboek voor sportliefhebbers, vind je talloze recepten die je kunnen helpen het meeste uit je lijf te halen... bekijk 'Superfit'
-
Ramen
Lelia Castello
'Ramen' is hét boek voor ramenliefhebbers. Met deze overheerlijke en gemakkelijk te bereiden recepten zet jij in een mum van tijd een dampende kop noedelsoep op tafel. Duik de keuken in en maak een traditionele Japanse variant met... bekijk 'Ramen'
-
Chinees!
Suzie Lee
In 'Chinees!' van Suzie Lee vind je authentieke Chinese recepten waarmee je gewoon thuis van je favoriete Chinese gerechten kunt genieten. Zowel de beginnend kok als de fervente liefhebber van Chinees eten kijkt zijn ogen uit in 'Chinees!'... bekijk 'Chinees!'
-
30 receptkaarten - Borrel
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Borrel' zet je binnen een mum van tijd een borrelhapje op tafel. Pak uit met een uitgebreide borrelplank of maak snel een last-minute snack, met de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de... bekijk '30 receptkaarten - Borrel'
-
30 receptkaarten - Oven
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Oven' zet je binnen een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Of je nu weinig of juist alle tijd hebt om de keuken in te duiken om een lekker gerecht te bereiden: met deze recepten wordt elk gerecht een... bekijk '30 receptkaarten - Oven'
-
30 receptkaarten - Koek
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Koek' maak je de lekkerste koekjes en traktaties klaar. Voor elk moment is wel een passend koekje te vinden. In deze box vind je 30 makkelijke koekjesrecepten - voor wanneer je weinig of juist alle tijd hebt... bekijk '30 receptkaarten - Koek'
-
Oma's klassiekers
Doris van IJsseldijk & Tica Dieho
In 'Oma's klassiekers' delen onze favoriete oma's en opa's dit keer hun échte klassiekers. 'Oma's klassiekers' is een must-have voor fans van 'Oma's soep' en 'Oma's stamp- en stoofpotjes' en voor liefhebbers van de nostalgische keuken... bekijk 'Oma's klassiekers'
-
Het slowcooker-boek
Sabine Koning
Met een slowcooker kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met 'Het slowcooker-kookboek'. In dit fijne kookboek deelt ze 80 originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta's, wereldgerechten... bekijk 'Het slowcooker-boek'
-
Zoets van Zeinab
Zeinab Alhashime-Bakker
In 'Zoets van Zeinab' vind je de lekkerste bakrecepten van Heel Holland Bakt-finalist Zeinab Alhashime-Bakker. Dit prachtige bakboek staat vol praktische recepten waarmee je gemakkelijk de spectaculairste taarten en andere zoete... bekijk 'Zoets van Zeinab'
-
Kin Thai
John Chantarasak
In 'Kin Thai' van John Chantarasak maak je kennis met de authentieke en smakelijke Thaise keuken. Elke regio van Thailand kent haar eigen unieke culinaire geschiedenis. In dit boek zul je met al deze Thaise regio's kennismaken door heerlijke... bekijk 'Kin Thai'