Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Eten als de beste!
Hugh Fearnley-Whittingstall
De succesvolle auteur van 'Veg!' en 'Heel veel veg!' richt zich in 'Eten als de beste!' op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle... bekijk 'Eten als de beste!'
-
Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding
Lina Nertby Aurell & Mia Clase
Hoe kun je ervoor zorgen dat wat je eet zowel goed is voor jezelf als voor de planeet? In het nieuwste boek van Lina Nertby Aurell en Mia Clase leer je alles over klimaatvriendelijk eten. Je gaat op zoek naar plantaardige voeding... bekijk 'Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding'
-
Verrukkelijk vegan bakken
Anthea Cheng
De taarten, koekjes, muffins en repen in 'Verrukkelijk vegan bakken' maken instant blij! Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er... bekijk 'Verrukkelijk vegan bakken'
-
De wereldse bakplaat
Rukmini Iyer
In 'De wereldse bakplaat' neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen... bekijk 'De wereldse bakplaat'
-
Rebels lekker!
Niki Webster
Waarom geen romige curry of een tosti met pindakaas en gekaramelliseerde banaan als ontbijt? Niki Webster geeft in 'Rebels lekker!' meer dan 100 verrassende, voedzame recepten voor vegans die klaar zijn met de zoveelste vegaburger... bekijk 'Rebels lekker!'
-
Heel veel veggie!
Hugh Fearnley-Whittingstall
In de boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall spelen groenten de hoofdrol. Deze handzame 'Heel veel veggie!' bevat de 100 lekkerste seizoensrecepten uit 'Heel veel veg!'. Alle recepten zijn vrij van vlees, vis, eieren en zuivelproducten... bekijk 'Heel veel veggie!'
-
Bonen erwten linzen
Jenny Damberg
In 'Bonen erwten linzen' staan peulvruchten in al hun verschijningsvormen in de hoofdrol. Na een korte introductie over de verschillende soorten bonen en het weken, koken en ontkiemen ervan volgen 60 heerlijke recepten met bonen, erwten en linzen... bekijk 'Bonen erwten linzen'
-
Cyprus
Georgina Hayden
De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden-Oosterse smaken. In 'Cyprus' vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes.... bekijk 'Cyprus'
-
De snelle bakplaat
Rukmini Iyer
In 'De snelle bakplaat' kosten de recepten 10 minuten voorbereiding en maximaal 30 minuten oventijd. Zo heb je heerlijk eten op tafel en genoeg tijd om 's avonds te ontspannen. Je kunt kiezen uit maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige gerechten... bekijk 'De snelle bakplaat'
-
Basisboek China
Ross Dobson
Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'