Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
De zoete bakplaat
Rukmini Iyer
Laat de oven het werk doen - ook voor de lekkerste zoete baksels, toetjes en desserts. In 'De zoete bakplaat' van bestsellerauteur en koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer vind je de heerlijkste recepten voor cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies... bekijk 'De zoete bakplaat'
-
Ingeblikt
Lola Milne
Koken uit blik is snel, makkelijk, goedkoop en gezond. En je hebt bijna altijd wel wat blikken in huis. Dus plunder je voorraadkast, want je kunt een hoop bijzonders maken met die blikjes! Combineer wat voorraadkastbasics met enkele verse... bekijk 'Ingeblikt'
-
De groene barbecue
Rukmini Iyer
In 'De groene barbecue' laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij... bekijk 'De groene barbecue'
-
Eten als de beste!
Hugh Fearnley-Whittingstall
De succesvolle auteur van 'Veg!' en 'Heel veel veg!' richt zich in 'Eten als de beste!' op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle... bekijk 'Eten als de beste!'
-
Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding
Lina Nertby Aurell & Mia Clase
Hoe kun je ervoor zorgen dat wat je eet zowel goed is voor jezelf als voor de planeet? In het nieuwste boek van Lina Nertby Aurell en Mia Clase leer je alles over klimaatvriendelijk eten. Je gaat op zoek naar plantaardige voeding... bekijk 'Food Pharmacy: op jacht naar goede voeding'
-
Verrukkelijk vegan bakken
Anthea Cheng
De taarten, koekjes, muffins en repen in 'Verrukkelijk vegan bakken' maken instant blij! Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er... bekijk 'Verrukkelijk vegan bakken'
-
De wereldse bakplaat
Rukmini Iyer
In 'De wereldse bakplaat' neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen... bekijk 'De wereldse bakplaat'
-
Rebels lekker!
Niki Webster
Waarom geen romige curry of een tosti met pindakaas en gekaramelliseerde banaan als ontbijt? Niki Webster geeft in 'Rebels lekker!' meer dan 100 verrassende, voedzame recepten voor vegans die klaar zijn met de zoveelste vegaburger... bekijk 'Rebels lekker!'
-
Heel veel veggie!
Hugh Fearnley-Whittingstall
In de boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall spelen groenten de hoofdrol. Deze handzame 'Heel veel veggie!' bevat de 100 lekkerste seizoensrecepten uit 'Heel veel veg!'. Alle recepten zijn vrij van vlees, vis, eieren en zuivelproducten... bekijk 'Heel veel veggie!'
-
Bonen erwten linzen
Jenny Damberg
In 'Bonen erwten linzen' staan peulvruchten in al hun verschijningsvormen in de hoofdrol. Na een korte introductie over de verschillende soorten bonen en het weken, koken en ontkiemen ervan volgen 60 heerlijke recepten met bonen, erwten en linzen... bekijk 'Bonen erwten linzen'