Eat this fish

Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele, eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee. In dit boek verrassen ze je recept na recept - en dat maar liefst 70 keer. Hun jarenlange ervaringen en de vele buitenlandse invloeden die ze meenamen, combineren ze met lokale producten die ze aan hun gasten serveren. Dit vertalen ze nu naar uitzinnige smaakcombinaties die je lekker snel zelf kunt bereiden. Creatief, gedurfd en met vis in de hoofdrol!
AuteurHendrik en Kamiel Buysse
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Hardcover
- 182 pagina's
- ISBN 9789401482370
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Rode mul met sinaasappel en jonge venkel
Vis, 30 min 8,0
-
Zeetong met bruine boter en knolselderij van de barbecue
Vis, 90 min 8,0
-
Gebakken scheermessen met gerookte boter
Vlees, 15 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
Sweet table
Sarah Renson
Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table'
-
Low carb on a budget
Julie Van den Kerchove
In 'Low carb on a budget' toont bestsellerauteur Julie Van den Kerchove met 60 snelle low carb-recepten en praktische tips om budgetvriendelijk te koken dat gezond en lekker eten helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Aan de hand van haar... bekijk 'Low carb on a budget'
-
Kook je koelkast leeg
Too Good To Go
Gooi jij weleens met pijn in het hart eten weg? Of weet je soms ook niet wat aanvangen met dat eeuwige restje saus, brood of groenten? Houd deze anti-verspil-bijbel dan vooral in handen, want Too Good To Go heeft voor elk ingrediënt wel... bekijk 'Kook je koelkast leeg'
-
Oak
Marcelo Ballardin
Topchef Marcelo Ballardin leefde in Brazilië, de Verenigde Staten, Italië en Engeland vooraleer hij neerstreek in België. In dit boek vertelt hij over eten, koken en de liefde in al haar vormen. Hij legt zijn recepten en zijn ziel bloot... bekijk 'Oak'
-
Claudia's Classics
Claudia van Avermaet
In har 10e boek brengt Claudia Van Avermaet je 100 lekkere en voedzame recepten. Naast haar 30 populairste gerechten, krijg je ook heel wat nieuwe recepten, waarin vers, voedzaam en meer energie de basis vormen voor zowel... bekijk 'Claudia's Classics'
-
Young, wild & vegan
Steffi Quisquater
Heb je besloten om vaker plant-based te koken, maar helemaal geen zin om je te worstelen door een kluwen van onuitspreekbare ingrediënten? Steffi Quisquater heeft voor elke gelegenheid een kleurrijk en easy peasy receptje achter de hand... bekijk 'Young, wild & vegan'
-
Italia con gusto e amore
Annet Daems
Annet Daems gidst je door het land waar eten geen product, maar een cultuur is. Maak samen met haar een schitterende road trip door de 20 regio's van de Laars. Laat je verrassen door de onbekende gerechten op de Italiaanse culinaire kaart... bekijk 'Italia con gusto e amore'
-
Sharon gaat lokaal
Sharon de Miranda
Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediënten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Met deze 85 toprecepten van tv-kok Sharon de Miranda tover je in een handomdraai de meest fantastische maaltijden op tafel... bekijk 'Sharon gaat lokaal'
-
Happy Moments
Sofie Dumont
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt... bekijk 'Happy Moments'
-
Helen kookt elke dag
Helen Verhelst
In dit boek deelt Helen Verhelst meer 60 van haar heerlijkste recepten. Geen moeilijke, ingewikkelde gerechten met honderd ingrediënten, maar recepten die snel te bereiden zijn. Noem het 'koken zonder al te veel gedoe'... bekijk 'Helen kookt elke dag'