Bruschetta met geitenkaas en rucola

  • 16 stuks
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 60 ml olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 300 g geitenkaas
  • ¼ kleine rode ui, in dunne ringen
  • 50 g kleine blaadjes rucola

Bereiden

Snijd het brood in 16 sneetjes van 1 cm dik. Meng de olijfolie met de knoflook en smeer hier een kant van het brood mee in. Rooster het brood tot het aan beide kanten lichtbruin is.

Snijd met een nat, heet mes dunne plakjes van de geitenkaas. Verdeel deze over het geroosterde brood. (Is de kaas te zacht om te snijden, smeer hem dan op het brood.)

Maak de bruschetta af met ui, wat olijfolie, zwarte peper en rucolablaadjes.

Kookboek

Het recept 'Bruschetta met geitenkaas en rucola' is afkomstig uit het kookboek...

Feesthapjes

diverse auteurs

Dit is precies wat we allemaal wel eens nodig hebben: een boekje met hapjes voor een goed feest! Een feest draait om plezier maken, en het laatste wat u daarbij wilt is... lees verder

© De Lantaarn

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Bruschetta recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!