Gevulde champignons met roomkaas, lente-ui en sesamzaad

  • 10 stuks
  • 20 min
  • waardering 7,9
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 125 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 10 shiitake, schoongeborsteld en de steeltjes verwijderd
  • 1 lente-uitje, in ringetjes
  • 1 sneetje witbrood
  • 1 eetlepel sesamzaadjes

Bereiden

Verwarm de oven op 175 °C.

Verdeel Boursin over de shiitake hoedjes en strooi er wat lente-ui ringetjes over.

Doe het sneetje witbrood met korst in een blender en draai er broodkruim van (of gebruik paneermeel). Meng de sesamzaadjes hier doorheen.

Leg de shiitakes op een stuk bakpapier op een bakplaat. Verdeel het broodkruim-sesamzaad mengsel over de paddenstoelen en bak in 10 minuten af in de oven of tot het bruinkruim lichtbruin kleurt.

Extra benodigd

Blender, bakpapier

Bron

Het recept 'Gevulde champignons met roomkaas, lente-ui en sesamzaad' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Gevulde champignons recept tips

Reacties op dit recept

  • vonKlinkt goed, niet ingewikkeld. Ga het nu uitproberen.

    reageren