Alohabowl met granola

  • 2 personen
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Ontbijt
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 100 g frambozen, bevroren
  • 150 g mangoblokjes, bevroren
  • 350 ml kokosmelk
  • voor de topping
  • 4 eetlepels granola
  • handje frambozen en/of blauwe bessen

Bereiden

Pureer het bevroren fruit met de kokosmelk in een keukenmachine of sterke blender tot het de textuur van zacht softijs heeft. Schep in een kom. Bestrooi met de toppings en serveer meteen.

Extra benodigd

Keukenmachine of blender

Variatietip

Voor een smoothie bowl voeg je 200 ml extra kokosmelk toe.

Kookboek

Het recept 'Alohabowl met granola' is afkomstig uit het kookboek...

All-day bowls

Denise Kortlever

Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in 'All-day bowls' is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom... lees verder

© Unieboek Het Spectrum

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Recept tips

Reacties op dit recept

  • RinekeAlles in dit boek is lekker. Al zoveel uit gekookt en deze bowl ga ik ook snel eens maken. Ben gek op frambozen, mango en kokos dus dat kan alleen maar lekker zijn.

    reageren