pannenkoeken, flensjes en poffertjes recepten

Beslag

Beslag

Het beslag voor pannenkoeken wordt gemaakt van zelfrijzend bakmeel of van bloem, eieren en melk. Het beslag voor flensjes is dunner dan voor pannenkoeken. Flensjes worden in een kleinere pan gebakken. Nog dunner zijn de zogenaamde crêpes, die vooral in de Franse keuken bekendheid genieten. Laat het beslag voor flensjes of crêpes voor het bakken een half uur rusten.

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Bananabread

    Bananabread

    In 'Bananabread' vind je eindeloos veel inspiratie voor bananenbrood. Naast een klassiek recept voor bananenbrood... bekijk 'Bananabread'

  • Kookboek Zoete aardappel

    Zoete aardappel

    In 'Zoete aardappel' staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente. Met verrassende gerechten, hartig én zoet... bekijk 'Zoete aardappel'

  • Kookboek Falafel

    Falafel

    In 'Falafel' staan 30 verrassende recepten voor balletjes, burgers en meer. Falafel is vegetarisch comfort food op z'n best... bekijk 'Falafel'

bekijk alle kookboeken