Spaghetti met kerstomaatjes

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 8
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g spaghetti
  • 6 teentjes knoflook, 2 grof gehakt en 4 fijngehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 500 g kerstomaatjes
  • 1 rode peper, in reepjes
  • 1 eetlepel honing
  • 4 eetlepels verse basilicum, gehakt
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Kook de spaghetti gaar in ruim kokend water met het teentje grof gehakte knoflook en een beetje zout.

Fruit ondertussen de fijngehakte knoflook in de olie en voeg de kerstomaatjes, peper en honing toe. Laat het mengsel koken tot de tomaatjes zacht zijn.

Schep de saus door de beetgare spaghetti en serveer het geheel met de gehakte basilicum en Parmezaanse kaas.

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Spaghetti recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!