Kaneelboter

  • 250 g boter
  • 5 min
  • waardering 9
  • Sauzen / dips
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g zachte roomboter
  • 60 g poedersuiker
  • 4 eetlepels kaneelpoeder

Bereiden

Meng de boter met de poedersuiker en de kaneel. Leg de boter in een schaaltje en dek af met huishoudfolie. Leg de boter minimaal 1 uur in de koelkast zodat ze hard wordt. De boter is klaar voor gebruik. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Kookboek

Het recept 'Kaneelboter' is afkomstig uit het kookboek...

Alles voor op de boterham

Zippora Wiese

Broodbeleg is zoveel meer dan een plak kaas of ham. Met de technieken en recepten van Zippora Wiese maak je het allemaal zelf in een mum van tijd: jams, curds, hummus, notenpasta's, pesto's, guacamole etc. In dit overzichtswerk vind je meer dan... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Kruidenboter recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!