Wrap rolletjes met krab en tomaat

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 tortillavellen
  • 100 ml tomatenketchup
  • 5 g komijnpoeder
  • 320 g uitgelekt kingkrabvlees
  • 2 romatomaten, in plakjes
  • 100 g rucola
  • 100 g krokante, geroosterde uireepjes

Bereiden

Smeer de tortillavellen in met de ketchup en bepoeder met de komijn.

Schik in het midden de krab met plakjes tomaat en rucolablaadjes. Bestrooi met de krokante ui.

Rol op en snijd in 2 tot 3 cm brede rolletjes.

Kookboek

Het recept 'Wrap rolletjes met krab en tomaat' is afkomstig uit het kookboek...

My secret ingredient cookbook

Stefaan Daeninck

Heb je je weleens afgevraagd waarom de spaghettisaus van je vriend de enige lekkere is of waarom een eenvoudig tomatensoepje toch zo verschillend kan smaken... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Wraps recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!