Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 2 stukken zeewolf van ca. 175 g
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 flinke hand wilde spinazie
  • 75 g rauwe ham naar keuze

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Bestrijk de vis met een mes aan alle kanten met de pesto.

Was de spinazie goed en droog de blaadjes tussen 2 theedoeken. Verwijder de harde steeltjes.

Wikkel de spinazieblaadjes om de vis, en wikkel de ham daar weer omheen.

Leg de pakketjes op de bakplaat en zet ze ca. 10 minuten in de oven, tot ze stevig aanvoelen.

Kookboek

Het recept 'Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham' is afkomstig uit het kookboek...

Tough Cookie

Lotje Deelman

Foodwriter Lotje Deelman schreef jarenlang voor haar vaders verjaardag supersimpele, geraffineerde recepten om hem te leren koken. En met succes: haar vader... lees verder

© Uitgeverij Terra. Beeld: Thomas Pelgrom

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Zeewolf recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!