Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Uit eten in Rome
Maureen Fant
Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dik... bekijk 'Uit eten in Rome'
-
La cucina di Isabella
Isabella Cozzi
Vijftig onweerstaanbare familierecepten van Isabella Cozzi met de echte smaken van Italië: soms mild, soms pikant, maar altijd prachtig gekleurd en vol aroma's. De recepten zijn eenvoudig te bereiden... bekijk 'La cucina di Isabella'
-
Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks
Maxine Clark
In 'Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks' presenteert culinair wonder Maxine Clark een selectie van haar favoriete bruschette, waaronder geroosterde... bekijk 'Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks'
-
Pasta & lasagne
Aude de Galard & Leslie Gogois
Ontdek hoe lekker pasta- en lasagnegerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig. Kun je niet... bekijk 'Pasta & lasagne'
-
De Zilveren Lepel
diverse auteurs
Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'
-
Jamie's Italië
Jamie Oliver
Dit boek gaat over het land dat de grootste inspiratiebron is geweest in zijn culinaire carrière. 'Jamie's Italië' is het verslag van Jamie's rondreis door Italië en zijn ontmoetingen met Italianen van alle leeftijden... bekijk 'Jamie's Italië'
-
D'Antuono
Famke & Floor van Praag
De markante familie d'Antuono is de drijvende kracht achter de glamoureuze Amsterdamse restaurants d'Antica en Cinema Paradiso, waar pure, authentieke Italiaanse gerechten worden geserveerd... bekijk 'D'Antuono'
-
Alles over pasta
Désirée Verkaar & Stefano Manti
Als iets de Italiaanse keuken symboliseert, is het wel pasta. Toch heeft pasta nog heel wat geheimen. Waarom eten ze in Bologna geen spaghetti bolognese? Waarom moet je 'al dente' nooit overdrijven? Alle... bekijk 'Alles over pasta'
-
Tiramisu
Laura Zavan
Iedereen is het erover eens: tiramisu is absoluut het heerlijkste Italiaanse recept. Met de in zachte room gedrenkte laagjes biscuit, koffie en chocola... Het succes heeft zeker te maken met de... bekijk 'Tiramisu'
-
Pane e Panini
Ursula Ferrigno
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'