Kookboeken over de Italiaanse keuken

  • Panna cotta

    Laura Zavan

    Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'

  • Vinazza

    Diane Lensink

    Diane Lensink opende een paar jaar geleden een trattoria con camere, een restaurant met kamers. Je leest haar verhalen en anekdotes, maar Lensink geeft je ook inzicht in het ritme van de seizoenen, het... bekijk 'Vinazza'

  • 100 Pastasauzen

    Thea Spierings

    Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'

  • Smakelijk Italië

    Sophie Braimbridge & Jo Glynn

    'Smakelijk Italië' neemt je mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane... bekijk 'Smakelijk Italië'

  • Amuse Italiano

    Laura Zavan

    'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'

  • Antipasti!

    Eke Mariën

    Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig... bekijk 'Antipasti!'

  • Easy Italian kookboek

    Jennifer Donovan

    Het geheim van de Italiaanse keuken is eenvoud. De fijne kneepjes ervan zijn makkelijk te leren aan de hand van dit basiskookboek. In deel 1 worden de grondslagen om goed Italiaans te koken uiteen... bekijk 'Easy Italian kookboek'

  • Italiaans

    diverse auteurs

    De Italiaanse keuken is een van de bekendste ter wereld. Niet alleen de diverse soorten pasta's en pizza's komen ervandaan, maar wat dacht u van bruschetta of tiramisu? Dit boek helpt u om met gemak een... bekijk 'Italiaans'

  • Basic pasta

    Jody Vassallo

    Alles wat je wilt weten over het bereiden van verse pasta. Een bloemlezing van sauzen en pesto. Meer dan tachtig recepten - eenvoudig en snel te bereiden. Verrassend en origineel. Kortom, pasta in al zijn... bekijk 'Basic pasta'

  • Uit eten in Rome

    Maureen Fant

    Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dik... bekijk 'Uit eten in Rome'