Wat maak je Menu weer?

Jennifer heeft al sinds haar jeugd een grote passie voor koken, bakken en samen genieten. Na het behalen van haar koksdiploma, volgde zij nog lessen in Parijs bij de Cordon Bleu, le Nôtre en Alain Ducasse. Jarenlang had Jennifer een succesvol cateringbedrijf en gaf ze met Kookstudio De Lekkernije cursussen in haar eigen gezellige woonkeuken. In 2008 gaf zij haar eerste boek 'Wat maak je Menu?' uit, dat een groot succes werd. Dit tweede boek 'Wat maak je Menu weer?' is hier een logisch gevolg op. Hierin vind je recepten voor 6 personen. Het zijn complete menu's, die gerangschikt zijn naar het hoofdingrediënt: vlees, vis, wild, gevogelte of vegetarisch. Veel praktische tips helpen je bij de bereiding. Het zijn simpele, eerlijke recepten, die makkelijk uitvoerbaar zijn en goed voor te bereiden en waarmee je succes zult hebben.

AuteurJennifer Smit

UitgeverijJennifer Smit

  • Paperback
  • 174 pagina's
  • ISBN 9789081706513

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over overige keukens