The Curry Guy Easy

Na het succes van zijn eerste kookboek 'The Curry Guy' komt Dan Toombs nu met het vervolg: 'The Curry Guy Easy'. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden zijn, zonder dat ze aan smaak inboeten. 'The Curry Guy Easy' biedt Indiase recepten die minder ingrediënten en weinig (voor)bereiding nodig hebben. Bovendien geven symbolen aan of een recept vegetarisch of glutenvrij is, het binnen 30 minuten op tafel kan staan, of dat de kooktijd iets langer is, maar de bereiding alsnog eenvoudig. Zo kun je in één oogopslag zien welk snel en simpel gerecht voor jou geschikt is. Van kip 65, dhal makhani en aloo tikki chaat tot vindaloo met varken, lam masala en garnalencurry: toegankelijke recepten voor deze populaire gerechten van je favoriete Indiase restaurant zijn nu voor handen. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten voor sauzen en chutneys niet en is geen curry compleet zonder geurige rijst en naan.

AuteurDan Toombs

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789461432063

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Slow cooked vega

    Katy Holder

    'Slow cooked vega' geeft je een nieuwe verzameling beproefde slowcookergerechten die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als groenteliefhebbers. Tijdens de bereiding gaan er maar weinig voedingsstoffen verloren, waardoor je langzaam gegaarde... bekijk 'Slow cooked vega'

  • The Curry Guy Easy

    Dan Toombs

    Na het succes van 'The Curry Guy' komt Dan Toombs nu met het vervolg: 'The Curry Guy Easy'. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden zijn... bekijk 'The Curry Guy Easy'

  • Suqar

    Greg Malouf & Lucy Malouf

    'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding en gebak tot ijs, koekjes en cakes, gekonfijt fruit, noten en drankjes. Alhoewel zoet een grote rol speelt bij de Midden-Oosterse bevolking... bekijk 'Suqar'

  • My Asian Kitchen

    Jennifer Joyce

    De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Met 'My Asian Kitchen' heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit... bekijk 'My Asian Kitchen'

  • Strooigoed

    Anne-Marij de Koning

    Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas... bekijk 'Strooigoed'

  • Quiche & hartige taart

    Marion Flipo

    We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten... bekijk 'Quiche & hartige taart'

  • Mosselen uit het atelier van Léon

    Léon de Bruxelles

    Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet... bekijk 'Mosselen uit het atelier van Léon'

  • Time

    Gill Meller

    Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij River Cottage, zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee... bekijk 'Time'

  • Vegan 100

    Gaz Oakley

    Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan... bekijk 'Vegan 100'

  • Boter, botten, zout

    Nicole Pisani

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen waarin ze als chef-kok werkte... bekijk 'Boter, botten, zout'