breddos Tacos

De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria's, waar je echt overheerlijke taco's kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland. Stap in de wereld van Nud Dudhia en Chris Whitney, de mannen achter 'breddos Tacos' (vrij vertaald: de tacobroeders). Wat begon als een simpele 'tacokeet' is uitgegroeid tot een succesvolle, prijswinnende onderneming waar de kwaliteit en innovatie van de taco voorop staat. Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen en drankjes. Maak je eigen taco- en tostadadeeg. Varieer eindeloos en vul je taco met Yucatánkip & mangohabanerosaus of kies voor tijgergarnalen met groene chilisaus. Serveer daar chipotle-jalape├▒osalade bij en les je dorst met diverse agua frescas.

AuteurChris Whitney & Nud Dudhia

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789461431585

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • The Curry Guy BBQ

    Dan Toombs

    Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue, grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen worden. Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten verrassende Indiase gerechten voor... bekijk 'The Curry Guy BBQ'

  • Authentiek Japan thuis

    Maori Murota

    Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd... bekijk 'Authentiek Japan thuis'

  • Manis

    Francis Kuijk

    'Manis' verenigt is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na 'Basisboek Indonesisch' en 'Bersama' dompelt Francis Kuijk je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts. Naast de overbekende spekkoek... bekijk 'Manis'

  • Nistisima

    Georgina Hayden

    Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden... bekijk 'Nistisima'

  • Soep. Bouillon. Brood.

    Rachel Allen

    Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou... bekijk 'Soep. Bouillon. Brood.'

  • Sambal Shiok

    Mandy Yin

    'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'

  • Izakaya

    Tim Anderson

    Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf... bekijk 'Izakaya'

  • Aziatische bowls & bouillons

    Pippa Middlehurst

    Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'

  • Kook dit boek

    Molly Baz

    'Kook dit boek' is een door en door modern kookboek om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen kan maken. Molly Baz geeft een opwindende spoedcursus in de basisprincipes van koken... bekijk 'Kook dit boek'

  • Het kleine boek voor sauzen

    Thomas Feller

    Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet... bekijk 'Het kleine boek voor sauzen'