breddos Tacos

De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria's, waar je echt overheerlijke taco's kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland. Stap in de wereld van Nud Dudhia en Chris Whitney, de mannen achter 'breddos Tacos' (vrij vertaald: de tacobroeders). Wat begon als een simpele 'tacokeet' is uitgegroeid tot een succesvolle, prijswinnende onderneming waar de kwaliteit en innovatie van de taco voorop staat. Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen en drankjes. Maak je eigen taco- en tostadadeeg. Varieer eindeloos en vul je taco met Yucatánkip & mangohabanerosaus of kies voor tijgergarnalen met groene chilisaus. Serveer daar chipotle-jalapeñosalade bij en les je dorst met diverse agua frescas.

AuteurChris Whitney & Nud Dudhia

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789461431585

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook