BBQ Bijbel
Barbecue kan zoveel meer zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke kotelet of côte à l'os. BBQ-expert Peter de Clercq verzamelde voor dit onweerstaanbare overzichtswerk maar liefst 500 verschillende grill- en barbecuerecepten, alle getest, geproefd en goedgekeurd door de meester zelf. Hij presenteert een enorme waaier aan toprecepten voor de meest uiteenlopende gelegenheden zoals een kinderfeest, een picknick, een buffet en zelfs een ontbijt. Bovendien kun je gemakkelijk zelf een barbecuemenu samenstellen, want je vindt in dit standaardwerk onder meer cocktails, sauzen, hapjes, vis- en vleesgerechten, vegetarische bereidingen, bijgerechten en desserts. Eindeloos roosterplezier gegarandeerd!
AuteurPeter de Clercq
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Hardcover
- 288 pagina's
- ISBN 9789020988215
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Warm gerookte zalm met bietenchutney
Vis, 40 min 8,0
-
Paella Valenciana met konijn
Vlees, 55 min 8,0
-
Perfect gegrilde hamburger
Vlees, 25 min 8,0
-
Tonijn met groene salsa en aardappel-knoflookpuree
Vis, 45 min 8,0
-
Clubsandwich met ham
Vlees, 15 min 8,0
Alle Kookboeken over barbecue
-
BBQ-tijd
Susan Aretz
Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat ook een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue en dat er meer is dan de barbecue mythe van grote stoere mannen, rook en vuur. In haar 'BBQ-tijd' vind je dan ook een keur aan... bekijk 'BBQ-tijd'
-
Puur bbq
Nick van Hoof & Kevin Kegeleers
Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met... bekijk 'Puur bbq'
-
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek
Harry Havinga & Jeroen Hazebroek
'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je volledig old skool terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond... bekijk 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek'
-
Het Ultieme Vleesboek
Zowie Tak
Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Vleesboek' mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees. De 90 recepten in dit boek... bekijk 'Het Ultieme Vleesboek'
-
Foolproof BBQ
Genevieve Taylor
Foolproof lekkere en makkelijke gerechten op de barbecue bereiden? Het kan met het kookboek 'Foolproof BBQ'. Kies een zomerse dag, nodig je vrienden uit, steek de barbecue aan en ga een stressvrije avond tegemoet met 'Foolproof BBQ'... bekijk 'Foolproof BBQ'
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
De BBQ-atlas
Julius Jaspers
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'
-
De groene barbecue
Rukmini Iyer
In 'De groene barbecue' laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij... bekijk 'De groene barbecue'
-
Het complete BBQ boek
Julius Jaspers
Met 'Het complete BBQ boek' geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend... bekijk 'Het complete BBQ boek'