Kookboeken over barbecue
-
Grillmasters
Seppe Nobels & Peter De Clercq
Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'
-
Vega BBQ
Malin Landqvist
Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'
-
Masterclass Groente op de BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass Groente op de BBQ' laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs... bekijk 'Masterclass Groente op de BBQ'
-
Hete kolen compleet
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Steeds meer mensen koken met de kamado, een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. 'Hete kolen compleet' behandelt... bekijk 'Hete kolen compleet'
-
Simple Smart BBQ
Julius Jaspers
'Simple Smart BBQ', want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel het me op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. Vooral voor die mensen is dit boek... bekijk 'Simple Smart BBQ'
-
Smokey Goodness
Jord Althuizen
'Smokey Goodness' is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met 'Smokey Goodness' haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing... bekijk 'Smokey Goodness'
-
BBQ, de outdoor cooking bijbel
Peter de Clercq
In 'BBQ, de outdoor cooking bijbel' deelt Peter De Clercq recepten die iedereen op de barbecue kan klaarmaken. Daarnaast gunt hij een blik in de keuken van restaurant Elckerlijc... bekijk 'BBQ, de outdoor cooking bijbel'
-
Chefs op hete kolen
Marc Declercq
Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt, in dit boek vind je alles om je barbecuegerechten nog beter, vlotter en smakelijker te maken. Vier bijzondere specialisten... bekijk 'Chefs op hete kolen'
-
Op de barbecue
Dominique Wynter
'Op de barbecue' zorgt voor variatie in inspiratieloze tijden. Dit boek bevat ruim 100 eenvoudige, feestelijke en vooral superlekkere barbecuerecepten. De gerechten kunnen zowel buiten als binnen op de tafel... bekijk 'Op de barbecue'
-
Barbecue compleet
Clare Ferguson
'Barbecue compleet' biedt je ideeën voor het perfecte feest buiten - in de zomer en in de winter - met volop tips voor hoe je de barbecue goed voorbereidt en zo voor iedereen tot een groot succes maakt... bekijk 'Barbecue compleet'