BBQ-tijd

Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat ook een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue en dat er meer is dan de barbecue mythe van grote stoere mannen, rook en vuur. In haar 'BBQ-tijd' vind je dan ook een keur aan toegankelijke barbecuerecepten voor zowel de kamado als de reguliere barbecue. Inclusief tips voor het gebruik van de restwarmte van je barbecue. Het wordt een hete zomer! Steek samen met Susan de barbecue aan en kies of je vanavond de snelle kimchi fried rice of Spaanse mosselen in tomatensaus op direct vuur maakt. Langer de tijd? Gebruik dan de indirecte warmte van je barbecue en maak de slow cook hertenstoof of varkenswangetjes in cider. Gaat je voorkeur uit naar een vegetarisch gerecht, dan is er onder meer peperonata of de verrassende miso-aubergine. Nog zin in zoet? Laat je dan verleiden door de gegrilde rum-ananas met limoenmascarpone of een van de heerlijke cockails.

AuteurSusan Aretz

UitgeverijFontaine Uitgevers

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789464042122

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Fontaine Uitgevers