Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek

'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je - volledig old skool - terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.
AuteurHarry Havinga & Jeroen Hazebroek
UitgeverijUitgeverij Pig Butts
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789083139821
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Thaise gegrilde kip met gai yang-saus
Gevogelte, 100 min 9,0
-
Gekaramelliseerde roodlof
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Dorade asado met bieten en aardappels uit de as
Vis, 90 min 8,0
Alle Kookboeken over barbecue
-
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek
Harry Havinga & Jeroen Hazebroek
'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je volledig old skool terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond... bekijk 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek'
-
Het Ultieme Vleesboek
Zowie Tak
Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Vleesboek' mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees. De 90 recepten in dit boek... bekijk 'Het Ultieme Vleesboek'
-
Foolproof BBQ
Genevieve Taylor
Foolproof lekkere en makkelijke gerechten op de barbecue bereiden? Het kan met het kookboek 'Foolproof BBQ'. Kies een zomerse dag, nodig je vrienden uit, steek de barbecue aan en ga een stressvrije avond tegemoet met 'Foolproof BBQ'... bekijk 'Foolproof BBQ'
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
De BBQ-atlas
Julius Jaspers
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'
-
De groene barbecue
Rukmini Iyer
In 'De groene barbecue' laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij... bekijk 'De groene barbecue'
-
Het complete BBQ boek
Julius Jaspers
Met 'Het complete BBQ boek' geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend... bekijk 'Het complete BBQ boek'
-
Grillmasters
Seppe Nobels & Peter De Clercq
Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'
-
Vega BBQ
Malin Landqvist
Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'