Gevulde aardappelen met gerookte forel

  • 20 stuks
  • 30 min
  • waardering 7
  • Hapje
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 20 krieltjes
  • 100 g gerookte forel
  • 2 eetlepels magere Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel light room (max. 8% vet)
  • 1 eetlepel citroensap
  • verse munt
  • verse dille

Bereiden

Kook de krieltjes gaar zonder ze te schillen. Giet af en laat helemaal afkoelen.

Snijd een kapje van de krieltjes en hol ze met een klein lepeltje een beetje uit.

Verbrokkel de forel en verdeel hem over de krieltjes.

Meng de yoghurt met de room en het citroensap. Druppel wat dressing over de forel en werk af met gesnipperde munt en dille.

Kookboek

Het recept 'Gevulde aardappelen met gerookte forel' is afkomstig uit het kookboek...

Hapjes om van te genieten

diverse auteurs

Feestjes, cocktailparty's en recepties zijn de ideale gelegenheden om je te ontspannen en gezellig bij te praten met vrienden, collega's of familie. En bij een feestje... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Gevulde aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!