Bladerdeegrolletjes met rauwe ham en pesto

  • 10 stuks
  • 30 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 rollen koelvers bladerdeeg
  • 200 g pesto
  • 4 grote plakken rauwe ham
  • 1 eidooier

Bereiden

Rol de eerste lap deeg uit en bestrijk met de helft van de pesto. Verdeel de helft van de ham erover en bedek met de tweede lap deeg. Bestrijk nogmaals met pesto, leg de rest van de ham erop en rol op.

Snijd de rol in 10 gelijke stukken van ongeveer 2 cm breed. Leg de deegrolletjes op een bakplaat met antiaanbaklaag. Bestrijk ze met eidooier. Bak de rolletjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.

Serveer ze lauw of warm.

Kookboek

Het recept 'Bladerdeegrolletjes met rauwe ham en pesto' is afkomstig uit het kookboek...

Bladerdeeg

Guillaume Marinette

Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met bladerdeeg. Van stervormige flammkuchen en courgette-mozzarella-bloemetjes tot zonnetaart met camembert en... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Overige bakrecepten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!