
Geroosterd brood met chocolade, zout en olijfolie (pan con chocolate)
- 4 personen
- 10 min
- waardering 8,5
- Ontbijt
- Spaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 4 sneden witbrood, bijvoorbeeld ciabatta of licht zuurdesembrood
- 80 g pure chocolade met 70% cacao
- 2 eetlepels olijfolie
- zeezoutvlokken
Bereiden
Rooster het brood zodat het goed wat kleur krijgt zonder aan te branden.
Rasp de chocolade over het nog warme brood, zodat het smelt.
Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met wat verkruimelde zeezoutvlokken.
Opmerking
Hier heb je het, het beste ontbijt ter wereld: desayuno de campeones, een combinatie van chocolade, brood, olijfolie en een beetje zout. Ronduit fantastisch!
Kookboek
Het recept 'Geroosterd brood met chocolade, zout en olijfolie (pan con chocolate)' is afkomstig uit het kookboek...

Tapas de Verduras
Johan Björkman
Met groenten in de hoofdrol biedt 'Tapas de Verduras' meer dan 90 vegetarische tapas: serveer een keur aan gerechtjes op een zwoele zomerse dag en je maakt iedereen blij. 'Tapas de Verduras' biedt klassiekers als patatas bravas en tortilla Española... lees verder
© Good Cook