Trish Deseine recepten
- 
                  
                      Aardappelen met kaviaarVis, 20 min 7,6 
- 
                  
                      BananenbroodVegetarisch, 105 min 8,1 
- 
                  
                      Biefstuk met een paar frietjes uit ganzenvetVlees, 30 min 7,6 
- 
                  
                      Chocolade cupcakesVegetarisch, 30 min 8,3 
- 
                  
                      Chocoladecake met hazelnoten en amandelenVegetarisch, 75 min 8,0 
- 
                  
                      Chocoladekoekjes met twee soorten chocoladeVegetarisch, 25 min 6,8 
- 
                  
                      ChocoladetaartVegetarisch, 35 min 8,3 
- 
                  
                      Chocoladetaart van pure chocoladeVegetarisch, 60 min 7,7 
- 
                  
                      Crème brûlée met chocoladeVegetarisch, 45 min 7,5 
- 
                  
                      De beste browniesVegetarisch, 45 min 8,8 
- 
                  
                      Eenvoudige chocoladetaartVegetarisch, 40 min 7,8 
- 
                  
                      Engelse kruidkoekVegetarisch, 65 min 7,9 
- 
                  
                      Kalfsvlees met compote van rabarber en rode uienVlees, 45 min 7,8 
- 
                  
                      Kip met onderhuidse truffel uit de ovenGevogelte, 90 min 7,9 
- 
                  
                      Klassieke chocolate chip cookiesVegetarisch, 25 min 7,7 
- 
                  
                      Konijn in roomsaus met roquefortVlees, 60 min 7,9 
- 
                  
                      Quiche met camembert en hazelnotenVlees, 50 min 8,0 
- 
                  
                      Trifle met amarenakersenVegetarisch, 30 min 7,6 
- 
                  
                      Wentelteefjes met chocoladeVegetarisch, 45 min 7,7 
- 
                  
                      Witte gazpachoVegetarisch, 10 min 7,8 
Trish Deseine
Trish Deseine komt oorspronkelijk uit Ierland en woont sinds 15 jaar in Frankrijk. Ze is een van de bekendste culinaire schrijvers in Frankrijk en heeft al diverse kookboeken op haar naam staan, waaronder 'Nobody does it better' en 'Goede smaak'. Daarnaast schrijft ze voor zowel de Franse als de Engelse pers.