Koolsalade van Chinese kool met pastrami

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 3 theelepels mierikswortel
  • 200 ml zure room
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ½ Chinese kool, zeer fijngesneden
  • paar blaadjes dille
  • 1 lente-ui, fijngesneden
  • 300 g dungesneden pastrami

Bereiden

Meng de mierikswortel met de zure room, olijfolie, zout en peper tot een gladde dressing.

Maak een koolsalade door de Chinese kool, dille en lente-ui te mengen met de dressing.

Verwarm de pastrami in de magnetron of in de pan even snel. Leg op de koolsalade.

Kookboek

Het recept 'Koolsalade van Chinese kool met pastrami' is afkomstig uit het kookboek...

Amuse & voorgerecht

Anaïsa Bruchner

Dit boek staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en soepen... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Koolsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!