![](/i/recepten/kookboeken/2009/buiten-eten/tomatensalade-avocado-500.jpg)
Tomatensalade met avocado
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Voorgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 343 kcal
Ingrediënten
- 4 grote trostomaten, in dikke plakken
- 250 g bocconcini (kleine bolletjes mozzarella), in dikke plakken
- 1 grote avocado, gehalveerd en in dikke plakken
- 1 g verse basilicumblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Bereiden
Leg de plakken tomaat, mozzarella en avocado op een schaal; bestrooi met de basilicumblaadjes, besprenkel met olie en azijn. Voeg eventueel versgemalen zwarte peper toe.
Kookboek
Het recept 'Tomatensalade met avocado' is afkomstig uit het kookboek...
![](/i/books/2009/cover-cg-buiten-eten-kl.jpg)
Buiten eten
diverse auteurs
Met de recepten in dit boek maakt u van een zondagse brunch of zelfs van het avondeten voor morgen een echt buitenfeestje... Is er iets gezelliger dan lekker... lees verder
© De Lantaarn