Venkelsalade met tomaat
- 2 personen
- 10 min
- waardering 7,5
- Bijgerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 55 kcal
- 2 g eiwit
- 3 g vet
- 5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 venkelknol, in stukjes
- ½ eetlepel mayonaise
- 1 theelepel citroensap
- enkele druppels Pernod
- 1 vleestomaat, ontpit en in smalle partjes
Bereiden
Kook de venkel 5 minuten in weinig water met zout. Giet de venkel af.
Roer de mayonaise los met het citroensap en eventueel een paar druppels Pernod.
Schep de venkel, de tomaat en de mayonaise door elkaar. Maal er peper boven.
Bron
Het recept 'Venkelsalade met tomaat' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ekaterina Kondratova | Shutterstock.com