![](/i/recepten/kookboeken/2017/larousse-snel-klaar-kookboek/wraps-kip-paprika-rucola-500.jpg)
Wraps met kip, paprika en rucola
- 4 personen
- 20 min
- waardering 7,7
- Lunchgerecht
- Overige keukens
- Gevogelte
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 4 kipfilets
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 8 zachte tortilla's
- 1 theelepel mosterd (of mayonaise of ketchup)
- 1 handje rucola
Bereiden
Snijd de paprika's in dunne reepjes. Snijd de kipfilets in repen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en braad de kip 2 minuten op hoog vuur. Voeg de paprika toe en laat alles op matig vuur 5 minuten garen. Schenk aan het einde van de bereidingstijd de azijn over het mengsel en roer 1 minuut op hoog vuur.
Bestrijk de tortilla's met de mosterd en verdeel het kip-paprikamengsel erover. Voeg enkele blaadjes rucola toe en rol elke tortilla op als een hoorntje.
Kookboek
Het recept 'Wraps met kip, paprika en rucola' is afkomstig uit het kookboek...
![](/i/books/2017/cover-larousse-snel-klaar-kookboek-kl.jpg)
Het Larousse snel klaar kookboek
diverse auteurs
Een super praktisch kookboek waar je geen keukenprins of -prinses voor hoeft te zijn! Alle gerechten - klassiek of origineel - bereid je met maximaal 3 tot 5... lees verder
© Uitgeverij Lannoo