Comptoir Libanais Express
 
            'Comptoir Libanais Express' bevat ruim 80 smaakvolle gerechten uit de traditionele Libanese en Noord-Afrikaanse keuken. Laat je inspireren door deze 'express' recepten, die je in een handomdraai op tafel zet. Wat dacht je van linzensoep met regenboogsnijbiet, rode baba ganoush, zeebaars met dadelpuree, mangoparfait of basilicumlimonade. Je vindt het allemaal in dit kleurrijke kookboek. Voor alle recepten geldt dat ze naast lekker en gezond, ook nog eens eenvoudig thuis te bereiden zijn met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten.
AuteurTony Kitous & Dan Lepard
UitgeverijUitgeverij Terra
- Hardcover
- 288 pagina's
- ISBN 9789089896766
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Sperziebonen in pittige tomatensausVegetarisch, 30 min 8,0 
- 
                
                    Wraps met kip en verse coleslawGevogelte, 20 min 8,0 
- 
                
                    Tomatensalade met lente-uitjes en komkommerVegetarisch, 10 min 6,0 
- 
                
                    Gevulde eieren met za'atar en chiliVegetarisch, 15 min 8,0 
Alle Kookboeken over de Mediterrane keuken
- 
                
                    BayrutHisham Assaad De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Hisham Asaad neemt je in 'Bayrut' mee naar zijn keuken... bekijk 'Bayrut' 
- 
                
                    Keto in 15 minuten MediterraanJulie Van Den Kerchove In 'Keto in 15 minuten Mediterraan' toont Julie Van den Kerchove hoe je de voordelen van het mediterrane dieet combineert met de kracht van gezonde vetten voor meer energie, een vlottere vetverbranding en een sterker... bekijk 'Keto in 15 minuten Mediterraan' 
- 
                
                    Het mediterrane dieetWilma van Grinsven-Padberg De mediterrane keuken zou één van de gezondste ter wereld zijn, maar hoe leven deze mensen nu eigenlijk? Wat eten ze wel en niet? Klopt het dat er in Griekenland veel minder mensen sterven aan hart- en vaatziekten, en alzheimer bijna niet voorkomt... bekijk 'Het mediterrane dieet' 
- 
                
                    Het mediterrane dieet kookboekSusie Theodorou Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten, vis, kip, zuivel en olijfolie... bekijk 'Het mediterrane dieet kookboek' 
- 
                
                    SuqarGreg Malouf & Lucy Malouf 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding en gebak tot ijs, koekjes en cakes, gekonfijt fruit, noten en drankjes. Alhoewel zoet een grote rol speelt bij de Midden-Oosterse bevolking... bekijk 'Suqar' 
- 
                
                    MezzeSalma Hage Salma Hage brengt in 'Mezze' de rijke smaken van het Midden-Oosten samen. Ze legt het principe van de mezze-tafel uit, en geeft recepten voor de heerlijkste salades, groenten, gebak, brood, dips, gevulde lekkernijen, drankjes en zoete gerechtjes... bekijk 'Mezze' 
- 
                
                    De geheimen van de mediterrane keukenOil & Vinegar Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita... alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden... bekijk 'De geheimen van de mediterrane keuken' 
- 
                
                    Neni's Tel AvivHaya Molcho & Elihay Biran Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho... bekijk 'Neni's Tel Aviv' 
- 
                
                    De keukens van de Middellandse zeeLucio Galletto & David Dale 'De keukens van de Middellandse Zee' toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes... bekijk 'De keukens van de Middellandse zee' 
- 
                
                    Zomers koken met YvonYvon Jaspers Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten... bekijk 'Zomers koken met Yvon'