De keukens van de Middellandse zee

'De keukens van de Middellandse Zee' toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes, verse kruiden en seizoensgroenten zorgt voor geurige keukens. Het is de smaak van West-Italië, Zuid-Frankrijk en Oost- Spanje die je onder andere de perfecte pesto, de beste bouillabaisse en de puurste paella brengt. 'De keukens van de Middellandse Zee' schotelt je verrukkelijke, maakbare gerechten voor. Het plezier van samen delen en lekker genieten staat voorop.

AuteurLucio Galletto & David Dale

UitgeverijUnieboek | Het Spectrum

  • Hardcover
  • 288 pagina's
  • ISBN 9789000358779

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck