De keuken van Marokko

Najat Sefrioui en Ghislaine Bénady zijn allebei geboren in Fez, Marokko. Tot de tweede klas van het lyceum gingen ze samen naar school. Daarna scheidden hun wegen zich. Toen ze elkaar na 42 jaar weer ontmoetten, was Ghislaine bezig met de voorbereidingen van haar tiende kookboek. Ze besloten zich samen in dit avontuur te storten. En zo werd dit boek niet het zoveelste boek over de Marokkaanse keuken, maar het boek van een echte joods-Arabische vriendschap. Najat en Ghislaine onthullen in 'De keuken van Marokko' de geheimen van hun familierecepten. Meer dan 90 recepten voor vlees, vis, couscous, bijgerechten, desserts en natuurlijk vele verrukkelijke tajinegerechten. Met prachtige sfeerfoto's en achtergrondinformatie over de Marokkaanse keuken en culinaire gebruiken.

AuteurGhislaine Bénady & Najat Sefrioui

UitgeverijTerra Lannoo

  • Paperback
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789058979858

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Mediterrane keuken